Onze tarieven

Pedicure

 

 


Mini voetverzorging:

Deze mini verzorging is ideaal voor wie zijn nagels wil laten vijlen en lakken in een van de 100 verschillende kleuren of om een bepaald voetprobleem op te lossen.

15 €

Medische pedicure:

Bij deze behandeling krijg je een volledige voetverzorging inclusief de behandeling van nagel- en huidaandoeningen, afgewerkt met een heerlijke voetcrème.

25€ / extra lakken 5€

Luxe pedicure

Je geniet van een heerlijke peeling van je voeten gevolgd door een voetverzorging inclusief lakken en afgewerkt met een deugddoende voetmassage.

40€

Handverzorging

 

 

Mini handverzorging

Laat je nagels vijlen en lakken in een van de 100 verschillende kleuren.

15 €

Manicure

Geniet van een volledige handverzorging waarbij de nagels worden gevijld, gezuiverd en verzorgd met de kwalitatieve producten van ProNails.

20€/ extra lakken 5€

Luxe manicure

Ga voor dat tikkeltje meer met deze heerlijke peeling van de handen gevolgd door een hand- en nagelverzorging en afgewerkt met een paraffinebad of lakken van de nagels.

30€

 

   Gelaatsverzorging

Microzone

Een korte doeltreffende behandeling van 25 minuten om je huid een snelle boost en een oppepper te geven die ze nodig heeft. De producten van Dermalogica bevatten krachtige exfolianten, plantenextracten en essentiële oliën zonder dat er gebruik wordt gemaakt van synthetische geur- en kleurstoffen, alcohol en minerale oliën. Een MicroZone treatment is altijd op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw huidwens- en behoefte.

30 € / wenkbrauwen epileren 5 €

Skin treatment

Een resultaatgerichte gelaatsverzorging voor hem en haar. De producten van Dermalogica bevatten krachtige exfolianten, plantenextracten en essentiële oliën zonder dat er gebruik wordt gemaakt van synthetische geur- en kleurstoffen, alcohol en minerale oliën. De behandeling bestaat uit een grondige huidanalyse, gevolgd door een gepersonaliseerde gelaatsverzorging voor het beste resultaat voor uw huid.

65 € / wenkbrauwen epileren 5€

AgeSmart treatment

Een krachtige en verstevigende behandeling die een boost geeft aan de ( vroegtijdige) verouderde of droge huid. De producten van Dermalogica bevatten krachtige exfolianten, plantenextracten en essentiële oliën zonder dat er gebruik wordt gemaakt van synthetische geur- en kleurstoffen, alcohol en minerale oliën. De behandeling bestaat uit een grondige huidanalyse, gevolgd door een gepersonaliseerde gelaatsverzorging met huid verstevigende producten voor het beste resultaat voor uw huid.

80euro

Biosurface™ peel

Een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling is ontwikkeld door huidexperts van Dermalogica en het International Dermal Institute en biedt huidverbetering op het hoogste niveau. In tegenstelling tot traditionele chemische peelings raakt de huid bij de Biosurface™ Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden. Hierdoor is er geen hersteltijd noodzakelijk. Integendeel, je huid zal er direct gezond uitzien en zacht aanvoelen. Belangrijkste voordelen van deze peeling:

Bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes;

Vermindert pigmentatie en verheldert de huid;

Behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne;

Stimuleert de collageenproductie.

Je behaalt een maximaal resultaat na 3 opeenvolgende behandelingen in de vorm van een kuur.
Een huidanalyse vooraf wijst uit of deze intensieve behandeling (al) voor jou geschikt is of niet.

90 € / behandeling 4+1 gratis / kuurbehandeling

Gelaatsmassage

Een ontspannende massage van gelaat, hals en decolleté.

25 €

Japanse gelaatsmassage

Een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke, aangepaste technieken onder handen genomen. Er wordt begonnen met een massage van de nek om een betere bloeddoorstroming naar het gelaat te krijgen, gevolgd door een gelaatsmassage en een energetische massage met drukpunten en meridianen. Tenslotte wordt een lymfedrainage uitgevoerd om de afval- en gifstoffen af te voeren alsook een hoofdhuidmassage.

Het resultaat is niet alleen een natuurlijk facelift effect, maar harmoniseert u op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

45 €

Lichaamsverzorging

 

Rugmassage

Een ontspannende holistische massage van de rug, schouders en nek. Deze massage wordt afgewerkt met hotstones. De warmte afkomstig van de stenen geeft een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doet ontstaan dat een ˜stretchend effect” heeft op de spieren.

De thermodynamica (de combinatie van warmte en beweging), zorgt ervoor dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

30€ + peeling 15€ + pakking 20€

Lichaamsmassage

Een ontspannende holistische lichaamsmassage die afgewerkt wordt met hotstones. De warmte afkomstig van de stenen geeft een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doet ontstaan dat een ˜stretchend effect” heeft op de spieren.

De thermodynamica (de combinatie van warmte en beweging), maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

60€+ peeling 30€

Ontharing

Voor grote zones zoals benen, armen en rug wordt er gebruik gemaakt van harscassettes met strip.
Voor de meer gevoelige zones zoals het gelaat, bikinilijn en oksels gebruiken we de filmhars van Perron Rigot.

Wenkbrauwen € 8

Bovenlip / kin € 7

Gelaat € 20

Wenkbrauwen + bovenlip + kin € 15

Onderbenen + knie € 25 – € 30

Bovenbenen € 20 – € 25

Volledige benen € 35 – € 40

Bikinilijn + oksel € 25

Benen + armen €50

Benen + bikinilijn € 45

Benen + bikinilijn + oksel € 50 – € 55

Benen + armen + bikinilijn + oksel + gelaat

€ 85 – € 90

Bikinilijn € 15 – € 20

Brazilian wax € 25 – € 30

Oksel € 10

Armen € 20

Borst € 20 – € 25

Buik € 20 – € 25

Borst + buik € 35 – € 40

Rug € 35

Welkom bij beautystudio Fauvelle